MINDFULNESS VOOR EXECUTIVES
Je weet dat mindfulness geen hype meer is en dat het grote resultaten kan opleveren bij stressreductie en effectief en gefocused werken. Je staat er voor open om meer te leren over mindfulness maar alsĀ drukbezette directeur, manager of professionalĀ is het lastig in te plannen. Speciaal voor jou heeft Mindfulness Company een gecomprimeerde mindfulnesstraining op maat, gewoon op jouw kantoor en matchend met jouw agenda.
* 5 bijeenkomsten van 1,5 uur
* In het begin of juist aan het eind van je werkdag mogelijk
* Je leert alle ins en outs over mindfulness
* Meditaties op maat en cursusmap
* Ondersteuning tussendoor via mail
* Extra aandacht voor persoonlijke professionele issues

MINDFULNESS TRAINING INDIVIDUEEL
Wil je de mindfulness training volgen, maar niet aan een groepstraining deelnemen dan kun je de 8-weekse basistraining ook individueel volgen. Alle thema’s komen aan de orde en je ontvangt bij aanvang de cursusmap en meditaties. Een individuele training is op ieder moment te starten.

MINDFULNESS COACHING
Soms zijn er bepaalde thema’s op het werk, waarover je meer inzicht wilt zoals samenwerken, je eigen fuctioneren, leidinggeven, stress etc. Of je wilt bepaalde patronen doorbreken, maar weet niet hoe. Dan kan mindfulness coaching je helpen om daar meer helderheid in te krijgen en oplossingen te vinden. In een intakegesprek kunnen we bespreken hoe we te werk kunnen gaan en hoeveel gesprekken daarvoor nodig zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.