Zolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door zelfontplooiing en bewustwording. Hoe kun je als mens écht gelukkig worden en wat kun je daar zelf aan doen?  Altijd op zoek naar nieuwe wegen en ontdekkingen heb ik op dit gebied veel trainingen en coaching doorlopen. Ook heb ik lessen healing tao, boeddhistische meditatie (tibetaans en vipassana) en yoga gevolgd. Daardoor sta ik nu anders in het leven en ervaar ik meer rust en kracht dan jaren geleden. Dit ondanks de stormen die nog steeds overwaaien en een druk leven met jonge kinderen en een eigen bedrijf.

Zo is ook mindfulness op mijn pad gekomen. Eerst als enthousiast beoefenaar en al snel als trainer. Vooral door het praktische karakter en de mogelijkheid om mindfulness toe te passen in het dagelijks (werk)leven, hebben mij enthousiast gemaakt om mindfulness als levenshouding over te dragen. Zelf ben ik redelijk stressgevoelig en door mindfulness toe te passen kan ik stress veel beter hanteren. Ook neem ik zaken wat minder serieus dan vroeger en sta ik meer ontspannen in mijn werk en leven.

In mijn professionele leven heb ik altijd met en voor mensen gewerkt in verschillende rollen als HR adviseur, (loopbaan)coach, re-integratiecoach en trainer. Binnen Mindfulness Company kan ik alles combineren wat ik tot nu toe heb gedaan en werk ik als mindfulness-/meditatietrainer en coach. Het is een plezier om mensen te motiveren, te stimuleren en te bewegen naar een leven met meer vreugde, minder stress en meer vrijheid.

Wil jij ook werken zonder veel stress, met een ontspannen werkhouding en focus? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

handtekening-joyce

Joyce’ aanpak is intuïtief en praktisch. Ze voelt mensen snel aan en is resultaatgericht. Zo werkt ze naar een groeiend inzicht in automatische gedachten en patronen toe, leert ze de ander de regie in eigen hand te nemen en stress-signalen te herkennen en
verbetert ze aan de hand van mindfulness het concentratie-vermogen, focus en een ontspannen werkhouding.
 “