De huidige medewerker krijgt per dag zoveel meer informatie te verwerken dan jaren geleden. Toch zijn we niet gebouwd op zoveel prikkels. Het aantal medewerkers die uitvalt wegens stress stijgt enorm. Bij een mindfulnesstrainng leer je met je aandacht werken en op een gezonde manier met stress om te gaan. En daarnaast leer je door te werken met je aandacht je beter te concentreren en kan het je werkplezier verhogen.

IN COMPANY
Iedere organisatie heeft zijn eigen specifieke omstandigheden en uitdagingen. Bij een in company training mindfulness wordt er specifiek ingespeeld op jouw organisatie. Dit is maatwerk en het programma wordt in overleg met jou samengesteld. Een introductie bijeenkomst of een losse workshop is ook mogelijk. Speciaal voor organisaties biedt Mindfulness Comppany nu de training Mindful Werken aan. Dit is een training van 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (bij u op locatie of in Bussum). Hier komen de highlights van de reguliere training aan de orde en is er speciale aandacht voor stress op de werkvloer.

OPEN INSCHRIJVING
Als enkele medewerkers het programma willen volgen is dag mogelijk om via open inschrijving de medewerker aan te melden.

Wil je ook mindfulness aan je medewerkers aanbieden om zo aan de gezondheid en vitaliteit te werken? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.