• Rain

Vandaag de dag is het niet eenvoudig om de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Neem daarbij de stress waaraan een mens in deze tijd aan blootgesteld wordt én de vervuiling in de lucht, wifi en chemische middelen.

Je fit en vitaal voelen is een luxe! Je kunt er zelf veel aan doen door een gezonde leefwijze, gezonde gedachten, meditatie en voldoende rust en beweging. Toch moet je wel heel veel eten om aan alle benodigde voedingsstoffen te komen.

Zelf ben ik een tijd geleden begonnen om mijn voeding te supplementeren met Soul en Core van Rain. Toen een vriendin van mij me een zakje liet proberen en vertelde wat het háár had gedaan heb ik gelijk een doos gekocht. Na een tijdje begon ik me veel fitter te voelen, helderder in mijn hoof en sliep ik beter. Sinds ik partner ben geworden van Rain en veel enthousiaste verhalen van mensen hoor ben ik steeds meer overtuigd geraakt dit een fantastisch product is.

Rain heeft een aantal producten ontwikkeld en twee daarvan zijn Soul en Core. Het is een prima ondersteuning op de dagelijkse voeding en ooit ontwikkeld door een team van kankerspecialisten voor patienten om eerder te herstellen na chemo, bestraling en/of operatie.
Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar ik heb gehoord van veel mensen met uiteenlopende klachten, zelfs bij aandoeningen zoals Crohn, reuma, diabetes etc. dat ze veel baat hebben bij deze voeding. Dit product wordt voortdurend getest en heeft veel waarborgen. Ook is er een team van artsen die onderzoek doen en hun goede naam aan dit bedrijf verbonden hebben.

Wil je meer weten over Rain Soul en Core kijk dan hier. Wil je meer weten over het gebruik van het product of als je een aantal proefzakjes wilt proberen bel of mail me op info@mindfulnesscompany.nl